حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار

کاهش واردات ۱۰ میلیارد دلاری با اتکا به پروژه نهضت ساخت داخل

کاهش واردات ۱۰ میلیارد دلاری با اتکا به پروژه نهضت ساخت داخل معاون وزیر صمت با اشاره به پیگری پروژه نهضت ساخت داخل در این وزارتخانه اظهار داشت: برآنیم تا پایان سال ۱۴۰۰ بتوانیم از ۳۰ میلیارد دلار واردات کشور که مرتبط با مواد اولیه، اجزاء، تجهیزات و قطعات است با یک برنامه منسجم بر اساس رشته فعالیت‌ها ۱۰ میلیارد دلار را داخلی‌سازی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در ابتدای سال ۹۸ و در مراسم روز ملی صنعت و معدن وعده داده بود که: سال گذشته سرآمد برنامه‌ های وزارت صنعت حفظ تولید بود، اما امسال علاوه بر آن، نهضت ساخت داخل راه اندازی شده که می تواند صنعت کشور را به رونق برساند.

 

مقیمی معاون وزیر صمت نیز در همان بازه با اشاره به بومی سازی تولید و ساخت تجهیزات و قطعات در کشور توضیح داده بود: نهضت ساخت داخل یکی از محوری ترین سیاست های وزارت صنعت است و محدود به سال ۹۸ نیست. ساخت داخل رویکردی و سیاستی کلان است که باید همیشه به آن توجه کرد. او به خودکفایی در برخی صنایع اشاره کرد و گفت: در صنایعی همانند لوازم خانگی، پوشاک ، صنایع غذایی، ریلی ودریایی اگر چه میزان توسعه تعمیق داخلی سازی به یک میزان نیست ولی به ظرفیت های بالایی در این صنایع رسیده ایم که باید از این مزیت برای رقابت پذیری و صادرات استفاده کنیم.

 

رضا رحمانی وزیر صمت امروز و در پیامی که به مناسبت افتتاح نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید در شیراز ارسال کرد افزود: امروز به وجود همه صنعتگران به ویژه فعالان استان پهناور فارس که در جهت تامین ساخت داخل گام برمی‌دارند به خود می بالیم و وزارت صمت هم از هیچگونه تلاش و همکاری دریغ نخواهد کرد.

 

وی ادامه داد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جایگاهی رفیع، استوار و مستحکم قرار گرفته و به لطف خداوند متعال، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و تلاش و کوشش فعلان اقتصادی در جای جای ایران اسلامی خصوصا تلاشگران استان فارس در حوزه های صنعت، معدن و تجارت با تلاشی مثال زدنی و جهادگونه در حوزه ساخت داخل و رونق تولید در حال ثمر دادن است.

 

او اظهار داشت: از ثمرات تعمیق ساخت داخل تحقق عملی رونق تولید و آبادانی، توسعه کشور و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان این مرز و بوم است چرا که تحریم‌ها یک اراده واحد برای حل مشکلات کشور به وجود آورده و در همین مسیر است که می‌توانیم از تحریم‌ها فرصت بسازیم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این پیام ضمن قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های استاندار فارس، امام جمعه شیراز، نمایندگان استان در مجلس و فعالان اقتصادی این استان نوشت:‌اولین نمایشگاه بزرگ فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید در استان فارس یک فرصت کم‌نظیر برای نمایش توان و اقتدار تولید و معرفی نیازمندی‌ها است.

 

پیگیری پروژه نهضت ساخت داخل

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع شامگاه چهارشنبه در آیین گشایش نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید که در شیراز برگزار شد گفت: ما در این وزارتخانه امسال پروژه‌ای به نام نهضت ساخت داخل را در جهت تعمیق و توسعه رونق تولید پیگیری می‌کنیم.

 

مهدی صادقی نیارکی افزود: اولین هدف ما از این اقدام دستیابی به استقلال و خوداتکایی صنعتی است.

 

وی ادامه داد: تقویت و توسعه اقتصاد دانش بنیان، عمق بخشی به ساخت داخل، تغییر رویکرد صنعتی کشور از مونتاژکاری به نوآوری، زمینه سازی برای تقویت و توسعه درون‌زایی و برون‌گرایی در بخش‌های تولیدی، مدیریت واردات، فعال‌سازی و به کارگیری ظرفیت‌های کشور در بخش‌های پژوهشی، طراحی و مدیریت پروژه و سیاست های تولیدی کشور از دیگر اهداف اجرای این پروژه است.

 

او اظهار داشت: بر اساس هدفگذاری انجام شده اگر تا پایان سال ۱۴۰۰ بتوانیم از ۳۰ میلیارد دلار واردات کشور که مرتبط با مواد اولیه، اجزاء، تجهزات و قطعات است با یک برنامه منسجم بر اساس رشته فعالیت‌ها ۱۰ میلیارد دلار را داخلی‌سازی کنیم نیازمدن سرمایه‌گذاری حدود چهار میلیارد دلاری هستیم یعنی اگر منابع کشور یک بار صرف طراحی و توسعه ساخت داخل شود سالانه ۱۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی می‌شود.

 

صادقی نیارکی گفت: امیدواریم سیاست‌های پولی و بانکی کشور بتواند در جهت تعمیق ساخت داخل قدم بردارد و کشور را به خوداتکایی، خودکفایی، استقلال صنعتی و کاهش وابستگی‌ها در صنایع راهبردی برساند.

 

نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید ۱۳ آذر ۹۸ در شهرک گلستان شیراز گشایش یافت و تا شنبه ۱۶ آذرماه جاری برپا است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار